Nejvýhodnější americké hypotéky

14.04.2014 19:22

Poskytujeme nejvýhodnější půjčky se zástavou nemovitosti tzv. americké hypotéky od 100 000 Kč a až do 30%-70% hodnoty - dle lokality a stavu nemovitosti. Splatnost americké hypotéky lze nastavit až na 20 let, úrokové sazby jsou individuální: 12%-15%.
U nás žádné poplatky předem, skryté kličky a zdlouhavé papírování nehledejte. Registr dlužníků nezkoumáme a posouzení s odhadem nabízíme zcela zdarma. Ručit lze byty v OV, družstevními byty, rodinnými domky, chatami a chalupami, komerčními objekty, či zajímavými pozemky. Zastavované nemovitosti mohou být i ve vlastnictví třetí osoby.
Děláme vše pro to, abychom klientovi vyhověli a splnili jeho požadavky v rámci možností nebankovního sektoru. Svým klientům nabízíme nejvýhodnější možnosti a případně nejschůdnější alternativy. 
V případě Vašeho zájmu jednoduše vyplňte příslušnou online žádost na našem webu, nebo pište na "pujcka@iprofiuver.cz". Více podrobností k produktům a online formuláře nahttps://www.iprofiuver.cz
Neváhejte a kontaktujte nás, nabízíme férovou a individuální spolupráci. Úzce spolupracujeme s několika prověřenými investory, kterých je opravdu málo.

Jméno a příjmení iProfiúvěr
E-mail pujcka@iprofiuver.cz
www https://www.iprofiuver.cz/americka-hypoteka
Telefon  
Kraj Celá ČR

 

TOPlist