Půjčky pro nezaměstnané

15.08.2014 07:33

Půjčka pro nezaměstnané spadá mezi nejžádanější a nejvyužívanější druh úvěrů. Je to především určeno tím, že je v dnešní nelehké době stále více lidí bez pravidelného příjmu, čili zaměstnání. Do této situace se může dostat skutečně každý z nás, ještě dřív, než se naděje, o tom není vůbec pochyb.

Lidé, co ztratili práci nebo jí nemají již delší dobu se ve finanční krizi někdy obracejí na bankovní společnosti, kde jim však žádost nikdy neschválí a ani schválit nemohou. Pro bankovního věřitele představují nezaměstnaní skutečně obrovské riziko, proto se tito klienti záhy obracejí na nebankovní instituce, které mají tento nápad své stálé nabídce. Tyto úvěrové produkty pak ale ve většině případů nabízí s vyšší úrokovou mírou než banky. Důvodem bývá fakt, že se nezaměstnaný není schopen podložit dostatečným příjmem pro řádné a pravidelné splácení.

Nebankovní instituce většinou podporují všechny občany bez rozdílu zaměstnání. Vzhledem k tomu, že klienti, kteří žádají o půjčky pro nezaměstnané nemají stálou a pravidelnou mzdu, požadují soukromí investoři buď ručitele nebo zastavení nějaké nemovitosti či chaty. Žadatel je pak nucen ručit 3.osobou a u vyšších částek dokonce svým bytem, což se jistě ne všem zamlouvá. Vzhledem k tomu, že klienti ne vždy požadují vysoké úvěry, není ručení nemovitostí tak nutné. Sjednání je téměř okamžité a tím pádem i bezproblémové. Zákazník pouze sepíše na některém z kontaktních míst potřebnou smlouvu a obratem obdrží na ruku peníze. Ušetříte si tak svůj drahocenný čas, který byste museli vynaložit vyplňováním zbytečných dotazníků na pobočce a zdlouhavým čekáním, než zaměstnanec údaje vyhodnotí a zpracuje.

TOPlist