Seriózní americká hypotéka (půjčka po celé ČR)

06.10.2014 06:41

POZOR NEPŘEHLÉDNĚTE!
Nabízíme seriózní produkt s nezávazným posudkem předem zcela zdarma. Do registru neplatičů nenahlížíme a příjem nezkoumáme. Poplatky předem a složité papírování se zdlouhavou byrokracií u nás nehledejte. Po dlouhodobé zkušenosti s prací s klienty jsme vytvořili přívětivý produkt v podobě Americké hypotéky.
--------------------------------------------------
Klient především získá možnost nahlédnout předem do smluvních podmínek, získá od našeho finančního konzultanta nezávazný posudek a klient tak získá zdarma objektivní pohled na věc a to od profesionála s dlouholetou praxí. Naším základním kamenem je férovost a klientovi nezatajujeme důležité informace a jednáme s ním na rovinu.
--------------------------------------------------
Pokud vlastníte rodinný dům, byt v OV, družstevní byt, chatu, chalupu, komerční objekt či zajímavý stavební pozemek, můžete žádat o naší levnou americkou hypotéku a získat tak finanční prostředky od 100 tisíc Kč a to až do 60% hodnoty zastavované nemovitosti se splatností až 20 let. Ručit lze také nemovitostí třetí osoby a finanční prostředky lze použít na konsolidaci nevýhodných půjček, zástav či exekucí.
--------------------------------------------------
Neslibujeme nereálný úrok, ale poctivost a serióznost. Více info na našich stránkách, kde naleznete příslušný objednávkový formulář. Vyplněním souhlasíte se zpracováním dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Spolupracujeme pouze s přímými a prověřenými společnostmi a investory, kterých je opravdu málo! Veškeré dotazy směrujte na info@hypotekynebankovni.cz
Neváhejte a kontaktujte nás, jednáme férově a na rovinu.

Jméno a příjmení HypotékyNebankovní.cz
E-mail info@hypotekynebankovni.cz
www https://www.hypotekynebankovni.cz/americka-hypoteka
Telefon (+420)

 

TOPlist